Александър Томаш: Някой знае ли какво предстои в българския футбол? (ВИДЕО)

dsport.bg

Треньорът на Етър Александър Томаш бе едновременно доволен от победата на своя тим над Славия и разочарован, че великотърновци завършват сезона на последно място в класирането на efbet Лига. Той сподели, че никой няма идея за момента какво се случва в българския футбол и дали през този сезон ще има изпадащи, или не.

"Завършваме сезона с победа. Това е радващо за нас от гледна точка на това, което се случи с нас - много бързо отивахме от едната крайност в другата. Хубаво е, че завършихме с победа, но аз съм много разочарован от факта, че спортно-технически изпаднахме. Горд съм с момчетата. През последните 5 месеца много хора не вярваха, че Етър може да се спаси. Някой може ли да знае какво предстои в българския футбол? В понеделник събирам отбора. Чакаме". 

"През три дни имахме мачове, трудно е. Нямаш тренировъчен процес. Разочарованието бе огромно. нямаме и скамейка, за да направим нужните ротации. Откакто аз и екипът ми поехме отбора сме в битката за шестото място. В понеделник ще говорим с ръководството. Искам да видя амбициите и плановете на хората, от които зависи бъдещето на Етър. Ако съвпадат с моите, защо не? Аз съм силен долу, на зеления на терен. Обичам да работя", каза Томаш. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още