БФС приветства избора на Атанас Караиванов за президент на ПФЛ

dsport.bg

Ръководството на Българския футболен съюз и лично президентът Борислав Михайлов поздравяват Атанас Караиванов за избора му за президент на Българската професионална футболна лига. Вярваме, че демократичният вот на членовете на една от най-важните институции във футболния ни живот е гаранция за бъдещите успехи не само на професионалните ни клубове, но и на цялото родно футболно семейство. 

"През годините г-н Караиванов, включително с работата си в структурите на БФС, многократно е доказал професионалните и човешките си качества, както и умението да работи диалогично и продуктивно с всички заинтересовани страни в българския футбол. Убедени сме, че с неговия избор БПФЛ прави важна стъпка в посока на по-успешното развитие на професионалния ни футбол.

Българската професионална футболна лига винаги е била партньор на БФС в стратегическите инициативи и програми в помощ на водещите ни клубове. С гласуваното доверие към Атанас Караиванов се надяваме тази тенденция да продължи и сме сигурни, че в негово лице ще имаме съмишленик в бъдещите предизвикателства.

Още веднъж приветстваме новоизбрания президент на БПФЛ, както и всички членове на организацията, и сърдечно им желаем бъдещи успехи!",  завършва поздравителният адрес от БФС.

Атанас Караиванов си постави няколко цели в кратък срок

Атанас Караиванов е новият шеф на ПФЛ (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ