ДК на БФС обяви и наказанието на Исмаил Иса

dsport.bg

Дисциплинарната комисия към БФС обяви наказанието на Исмаил Иса. Нападателят на Черно море получи един мач наказание и глоба в размер на 500 лева, след като получи червен картон в двубоя между Берое и „моряците“.

Още вчера Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз обяви наказанията и глобите след шестия кръг на efbet Лига, но за втори пореден кръг не бе вписано наказание на един футболист – в случая Исмаил Иса.

ЦСКА 1948 с най-голяма глоба след кръга, БФС пак забрави да накаже играч

В изявление от БФС се съобщава, че ДК обявява наказанието, след като се е запознала с жалба от Исмаил Иса.

Цялото изявление, публикувано в сайта на Българския футболен съюз:

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

Дисциплинарна комисия

Решения  -  24.09.2020 г.

ДК след като се запозна с жалбата на Исмаил Иса Мустафа – състезател на ПФК „Черно море“ гр. Варна и Експертното становище на СК:

РЕШИ:

На основание чл. 22, ал.2, б. В, колонка 3 от ДП /2020/2021/ – ДК наказва Исмаил Иса Мустафа – състезател на ПФК "Черно море" гр. Варна  със спиране на състезателни права за 1 среща и с глоба в размер на 500 лева.

СЕКРЕТАР ДК:

/Н.ВЪЛКОВА/

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още