Епизод номер 35 от рубриката efbet БЛИЦ ни предлага изключителна палитра от спортове. Големият футбол е в почивка и това дава възможност да обърнем внимание и на по-различни места. Все пак европейските клубни турнири стартират било то и с предварителните кръгове в Шампиоската лига. Именно един такъв мач попада в нашия фокус.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Все пак трябва да кажем, че миналата седмица Николай Ганчев загуби и отпадна. Той направи сериозна поредица, след която dsport поведе с 17:15. Борис Бухчев обаче му отне победата и сега ще се изправи срещу Габриел Талви.

Освен мача в Шампионската лига ще отскочим и то Аржентина. България започва домакинството си във волейболната Лига на нациите срещу Иран и това е достатъчно този мач също да попадне във фокуса на прогнозите. Ще отидем и до САЩ, където шампионата в НХЛ е в своята финална фаза. Димитър Кузманов се бори за участие на Уимбълдън, но първо трябва да премине през квалификациите. 

Вие също може да се пробвате с прогнозите!

Миналата седмица двама участиници познаха по 3 мача, но жребият отреди на Атанас Панов да участва в рубриката. Прогнозирайте мачовете под поста във Facebook или като коментар под видеото в YouTube.

Тази седмица прогнозираме:

Левадия – Викингур - Шампионска лига предварителен кръг

Сентрал Кордоба - Сан Лоренцо - първенство на Аржентина

Иран - България – волейбол Лига на нациите

Тампа Бей - Колорадо – финал НХЛ

Педро Качин - Димитър Кузманов – тенис Уимълдън квалификации

Всички епизоди от рубриката гледайте ТУК!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS