Кавалерът на „Златната топка“ Христо Стоичков гостува в североизточния град за поредното представяне на своята „История“. Заедно с него беше Владимир Памуков, съавтор на бестселъра.

Издателите от „Софтпрес“ направиха всичко възможно шоуто да премине по най-добрия начин. Над 1000 книги намериха новите си притежатели. Естествено – всички с личен автограф от най-известния българин по света.

Стоичков направи и нещо невиждано досега. На централния площад в Генерал Тошево най-великият ни футболист участва в импровизирана 15-минутна пресконференция. Този път не му задаваха въпроси само журналисти, а и фенове. Камата с усмивка се забавляваше на всички дори провокативни питания. Вече като опитен тв анализатор от американския гигант TUDN за него отдавна няма неудобни въпроси.

За първи път имаше и викторина между феновете. Най-знаещите получиха артикули от неговия бранд H8S.

„Изключително съм щастлив, че можах да се видя с толкова много хора, които вече мога да нарека мои приятели – каза Стоичков. – Тези срещи са невероятно зареждащи за мен. Турнето на „Историята“ тепърва започва.“

Стоичков използва гостуването, за да се види с близки приятели в Добрич и Каварна. На финала на деня обеща: „Генерал Тошево, пак ще се видим!“.

Христо Стоичков изненада децата от школата на Марица Пд

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS