Йънг: Време е за нова глава 

| Италия, Англия

Новото попълнение на Интер се обърна към феновете на Манчестър Юнайтед и им благодари за моментите заедно на "Олд Трафорд": 

"Щастлив съм да премина във велик клуб с традиции да печели трофеи на най-високо ниво. Нямам търпение да се присъединя и да започна да помагам, за да продължат традииците. Имах страхотни 9 години в Манчестър Юнайтед и беше страхотна чест да нося капитанската лента. Искам да благодаря на феновете за подкрепата им в този период." 

"Но сега е време за нова глава от живота ми и съм наистина развълнуван за новото предизвикателство" завърши Ашли Йънг. 

В социалните мрежи пък допълни, че е Манчестър Юнайтед му е дал шанса да играе с легенди, да печели титли, да работи с най-великия мениджър в историята и да бъде капитан. Отново благодари на феновете за финал. 

Официално: Ашли Йънг е част от Интер

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още