Левски: Ейолфсон се отказа от компенсации и дължими суми

dsport.bg

След като Холмар Ейолфсон официално бе представен като играч на Розенборг, от Левски също съобщиха за раздялата с испанския защитник.

"Сините" уточняват, че договорът му е прекратен по взаимно съгласие като Ейолфсон се е отказал от "компенсации за останалия срок от договора си и от част от дължимите му месечни възнаграждения".

Официално: Ейолфсон подписа с Розенборг

Ето и цялото съобщение:

"ПФК Левски“ се раздели с Холмар Ейолфсон. Договорът между двете страни бе прекратен по взаимно съгласие.

Исландският защитник се отказа от компенсации за останалия срок от договора си и от част от дължимите му месечни възнаграждения. Ръководството на “ПФК Левски” изказва благодарност на Холмар Ейолфсон за проявената коректност в преговорите за прекратяване на договора му.

Холмар има 71 мача и 6 гола със синята фланелка.

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на „ПФК Левски“ благодарят на Холмар Ейолфсон за всеотдайността със синия екип и му пожелават много здраве, лични и професионални успехи.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още