Левски обяви, че освен „Синя фиеста“, на която феновете ще могат да се срещнат и да се снимат с Валери Божинов и с талисмана на тима Лъвски, преди първото домакинство на тима за новия сезон ще има и специална томбола с много награди.

За да участват в нея, феновете на „сините“ трябва да направят няколко стъпки, като първата е да посетят специалната стена на стадион „Георги Аспарухов“ преди мача с ЦСКА 1948 в събота (15 юли), от 18:45 часа и да се снимат на нея.

Ето какво написаха още от „синия“ клуб за участието в томболата:

„Левскари,

Днес преди мача с ЦСКА 1948 на „Герена“ ще ви очакват куп изненади. Започваме в 17.00 часа, а талисманът Лъвски ще очаква малки и големи за снимки на специално обособена за целта стена. В комбинация всички привърженици ще могат да се включат в томбола с награди, предоставени от Getballoon.

За да се включите направете своята снимка пред стената „Лъвски“, попълнете декларация на място, пуснете я в обособена за целта урна и качете на стори във Facebook снимката, като отбележите страниците на ПФК Левски и Getballoon (https://www.facebook.com/getballoon/). На самата снимка изпишете номера от декларацията си и следете страницата на клуба в следващите дни за повече информация около тегленето на печелившите.

Наградите са, както следва:

Първа награда- ваучер на стойност 300лв – 1бр.

Втора награда- ваучер с 30% отстъпка- 5бр.

Трета награда- ваучер с 10% отстъпка- 10бр.

Общи условия на играта може да намерите ТУК.

Пред Сектор „А“ ще ви очаква и специалният гост на събитието Валери Божинов. Той ще раздава автографи след 17:30 часа пред музея.

В годината, която честваме 80 години от рождението на Георги Аспарухов пък сме подготвили и различни активности, свързани със синята легенда.

Синя фиеста е за всички левскари!

Елате да загреем заедно за мача!“.

Николай Костов определи първата си група начело на Левски

Николай Костов: Всички да бъдат спокойни, взимаме двама полузащитници (ВИДЕО)

''Синя фиеста'' с гост Валери Божинов преди първия мач на Левски

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS