Новият шеф на федерацията по волейбол Любо Ганев призна, че се чувства добре у дома. Той бе гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Според него настоящата ситуация с пандемията от коронавирус може да се окаже от полза за българския волейбол. 

"Стоя си вкъщи, много добре ми се отразява. 3-4 ресторанта се грижат за мен. Не съм заслабнал, ако някой се притеснява. Моментът е труден, но аз съм спортист и никога не съм бягал от трудното", добави той. 

"Винаги човек трябва да поема отговорността. Сега ще имаме възможност да си подредим нашата къщичка, за да може когато започне спортът, да стартираме с всичка сила. Промяната трябва да не е само в резултатите, а в целия начин на работа, ако искаме да сме една от федерациите в челните места, както ни подобава", заяви Ганев.

"Всяко голямо състезание мотивира спортистите. Но когато загубиш толкова полуфинали си казваш: "Хайде де, няма ли най-накрая да счупим каръка". Защото във волейбола има и късмет. Знаете каква квалификация за олимпиадата имахме тази година, една точка ни делеше от класиране. Но в крайна сметка топката е кръгла, от женски род е, не знаеш никога  къде ще отиде. Аз като биех сервис я милвах, целувах...", добави в типичния си стил Любо Ганев.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS