Маратон на плажните спортове във Варна

Добри Атанасов Добри Атанасов

В истински маратон на плажните спортове се превръщат дните от 29 юли до 9 август 2020 г., като част от фестивал на плажните спортове, заложен в програмата на Община Варна. Фестивалът започва на 29 и 30 юли с евроквалификация по плажен волейбол за 18 и 20 годишни младежи.

След това от 31 юли до 2 август започва турнир, който е кръг от Националната верига по плажен волейбол мъже и жени, а на 2 август ще се проведе много атрактивният турнир по футволей.

Всичко това ще се състои на пясъчните кортове на плажа в кв. „Аспарухово“ със съдействието на община Варна. Състезанията са предвидени да започнат в 09:00 часа.

На 08-09 август плажа до втора буна ще бъде домакин на единствения до момента турнир по плажен тенис с общ награден фонд 2000 долара и благотворителна кауза. Започна и записването за най-големия турнир по плажен тенис "Varna Sky Open" - част от Фестивала на плажните спортове Варна 2020, който се очаква да бъде едно уникално събитие за морската ни столица Варна. 

Повече подробности за маратона на плажните спортове, чуйте в приложения звуков файл от директора на дирекция спорт в Община Варна Кристиан Димитров.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ