Павел Колев: Левски е социално ангажиран, това е задължение на всеки клуб

dsport.bg

Спортният директор на Левски Павел Колев бе гост в Дарик радио по време на юбилейния Десети благотворителен търг.

Колев е и един от основните дарители тази година, дарявайки страхотна колекция от футболния фланелки, които е получил при работата си като делегат на УЕФА.

Включете се в Благотворителния търг на Дарик - очакват ви много спортни артикули

А защо е решил да се раздели с ценните фланелки? "Защото съм баща на три деца, имам три дъщери. Това е един от начините да дам моят скромен принос за тази благотворителна кауза. Аз и друг път съм се включвал. Този път реших, че така или иначе тази голяма колекция се получи през годините, докато съм бил част от футболния живот на Европа, може да помогне. Зам, че има много колекционери, които ценят тези фланелки."

"Едно от задълженията на един футболен клуб е да е социално ангажиран. Ние имаме последователна политика, имаме добре разработен стратегически план и ще продължаваме да се включваме в такива каузи. Причината за съществуването и популярността на Левски е и тази."

А ще се включи ли в турнира на dsport и Дарик в понеделник? "В момента имам една контузия и не мога да играя, но със сигурност ще присъствам. Нашият старши треньор Петър Хубчев ше играе."

"Готвим се за важен и последен мач за тази година, с Локомотив в Пловдив. Тежък мач между втория и третия в класирането, който ще определи кой на коя позиция ще зимува", допълни Павел Колев.

Какво да очакваме от футболния турнир на dsport и Дарик?

Треньорите на Левски и ЦСКА играят заедно срещу съдии, журналисти и звезди в супертурнир

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още