Петко Петков: Изпълнихме основната си цел, за нас това беше важно

| Етър, БГ футбол

Треньорът на Етър Петко Петков коментира загубата от Ботев Пловдив с 0:1 и плановете му за следващия сезон. 

"Не успяхме да вкараме - това беше причината за загубата. Ботев нямаше много ситуации за гол, но успяха да отбележат. Физически не сме подготвени добре, това се вижда с просто око. След възобновяването на сезона получихме и доста мускулни травми и затова смятам, че взехме  максимума от нашите моментни възможности. Не искам да коментирам съдийството, не ме питайте за картоните", започна Петков.

"Изпълнихме основната си цел, за нас това беше важно. Надявам се нещата в клуба да се развиват положително както в организационно, така и във финансово отношение. Преотстъпените играчи ще се завърнат в клубовете си и ние трябва да мислим за техни заместници. Засега сигурен е Пламен Крачунов, подготовка ще започне и Христофор Хубчев, който е възстановен след операция на коляното", каза още специалистът.

"Имам договор с клуба за още една година и няма причина да напускам. Прекалено много говорим на тема финанси за Етър, а положението е трудно за цяла България", разкри Петков.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още