Бразилският национал Ричарлисон в лична изповед за отношенията си с Антонио Конте, който напусна пейката на Тотнъм през март, разкри, че италианският стратег в една ситуация го е унижил два часа пред цялата съблекалня.

Още през март, след поражението на Тотнъм от Милан в Шампионска лига, разочарованият Ричарлисoн даде интервю, в което критикува Конте, че играе толкова малко.

„Нека да видим какво ще каже Конте сега, но тук няма глупаци, защото аз съм професионалист, който тренира всеки ден и иска да играе. Този сезон е кошмар, но аз ще изляза по-силен от всичко това“, каза тогава Ричарлисон, а още на следващия ден получи отговор от Конте, че „той е егоистичен футболист“.

Сега, след края на сезона, бразилецът отново се позовава на връзката с италианеца.

„След това интервю му казах, че съм сбъркал да говоря така публично. Извиних му се и му казах, че може да ме накаже. Но той искаше да покажа пред всички, че само той управлява. Това е неговият начин да се справи с това. Така почти два часа той ме унижаваше пред всички, а аз едва се сдържах със сълзи на очи”, разказва Ричарлисон.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS