Синовете на Мариян Огнянов и Тервел Пулев се явиха на кастинг за таланти в Лудогорец (ВИДЕО)

dsport.bg

Първият българин с гол в групите на Шампионската лига Мариян Огнянов и синът му Даниел дадоха висока оценка на условията в Лудогорец и клубната база. Даниел Огнянов бе сред кандидатите, явили се на днешния кастинг за подбор на таланти за Академията на „орлите”.

Друг явил се на днешния кастиг бе синът на боксьора Тервел Пулев – Калоян. Малчуганът също бе впечатлен от видяното в базата на шампионите. Той подчерта, че никъде в България няма толкова добри терени. 

Повече от 130 деца от цялата страна, набор 2009 и 2008, се явиха за обявения от ПФК Лудогорец кастинг за млади таланти. След прецизен анализ на показаното ще бъда подбрани най-добрите, които ще се присъединят към Академията на клуба.

Кандидатите преминаха през физически тестове и игрови форми, за да докажат, че имат нужните заложби, умения и качества да станат част от школата на най-успешния проект в българския футбол през последните години. Техните изяви бяха внимателно наблюдавани от треньорите на подрастващите в клуба.  

"Одобрените ще бъда уведомени лично до края на юни. Благодаря на всички, които се явиха на нашия кастинг. На тези, които няма да бъдат привлечени в Академията на клуба, ще пожелая да не спират да работят и да развиват качествата си. Най-важно е обаче да продължат да се занимават с футбол и да го обичат, защото е най-великата игра", заяви след края на кастинга директорът на детско-юношеската школа на "орлите" Радослав Комитов.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още