Тити Папазов: Събираме 1,5 млн. лева за 48 часа и дарението на Пеевски отива за болница

| БГ футбол, Левски

Поредното си емоционално изказване направи баскетболния специалист Константин Папазов, който в последните седмици се е заел с каузата за спасяването на футболния Левски. Той призова "синята" общност да се активизира и да бъдат събрани 1,5 млн. лева в рамките на 48 часа. По този начин дарението на Делян Пеевски от половин милион лева може да отиве в помощ на някоя болница.

Левски продаде стадиона за 24 май!

"Левски е на часове! Затова имаме нужда от действие от страна на Георги Попов, сиреч Васил Божков. Важно е до 48 часа да съберем 1,5 млн. лева и тогава спокойно това дарение на г-н Пеевски може да отиде в някоя болница. Аз вярвам, че можем да го направим! Аз съм човекът с най-големите розови очила на света, но вие не ги виждате. Никога не съм свалял розовите очила. Левски е зараза, Левски ни държи", каза Папазов в "Тази събота" по bTV.

Левски връща акциите в Дубай за ново джиросване

Левски към феновете: За рождения ден ще ви благодарим с нещо специално

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още