Футболистът на Левски - Живко Атанасов разкри кои са трите му най-големи успеха през 2020 година. 

"Вече бях подписал с Левски и бях изиграл един мач и се чухме с Тото. Много се зарадва. Беше щастлив, че някой от нашия набор стигна до първия отбор на Левски. Подарих му фланелка вече", сподели Атанасов в интервю за предаването "COOLt" по bTV.

"Един от най-щастливите ми моменти бях когато се прибрах от Италия. Изкарах цялата карантина в стая в хотел. Не се страхувах. Там ни спираха карабинери. Питаха къде отиваме. Взех решение, че искам да се върна тук. Разликата от там и тук беше изключително голяма". 

"Да съм част от Левски е моят втори успех през тази година. Минал съм през всички юношески формации. От 7-годишна възраст съм на "Герена". Не ми се е случвало да съм част от първия отбор обаче. Това беше моя детска мечта. Като подписах беше успех и в личен план. Сбъднах детската си мечта", продължи бранителят.

"Третият ми успех бе когато победихме Етър. Левски нямаше победа от 10 месеца у дома. Тогава вкарах гол. Беше красиво изживяване. Този гол посветих на моята майка. Тя ми дава много съвети. Много говорим с нея. Майка ми ме е вкарвала в пътя, по който трябва", каза още Атанасов.

"Винаги съм искал да бъда футболист. На 7 години съм казал или футбол или нищо. Спортът ми е взел доста. Израстнах в строга атмосфера".

"Не е приятно случващото се с Левски. Ние гледаме да не мислим за това. Има си хора, които трябва да овладеят ситуацията. Ние трябва да постигаме максимума във всеки мач".

"Аз съм реалист. Като дете бях голям фен на Реал Мадрид. Сега би било доста трудно да играя там. Бих се радвал да играя за Лацио. Имам ритуали преди мач. Винаги стъпвам два пъти с десния крак на терена. Преди първото и второто полувреме благодаря на Господ. Най-близък съм с Валери Божинов, с близнаците Цоневи. Любовният фронт е разцвета си. Имам си приятелка. Щастлив съм", завърши защитникът на Левски.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS