Преди няколко дни плъзнаха слухове, че Уанда Нара преживява много деликатен момент в живота си и е диагностицирана с левкемия. Този понеделник тя наруши мълчанието си в социалните мрежи със снимка, придружена с текст, в който обясни, че още не е получила 100%-ова диагноза. 

"Ето ме след няколко дни, от които се нуждаех за себе си, и искам да ви разкажа малко за случилото се.

В сряда сама реших да си направя рутинен анализ, както обикновено правя при всяко пътуване или веднъж годишно. Някои стойности се объркаха и взех решение да бъда хоспитализирана, за да си направя още прегледи, които минаха добре. В четвъртък, също на своя глава, се оттеглих от тази клиника, за да проведа повече изследвания в специализирано място. Направих го с цел да допринеса с повече информация за резултатите от първите си проучвания.

Като всички майки, аз се опитвах да скрия страховете и тревогите си от децата си. Още повече, че все още нямаше точна диагноза. За съжаление в петък те получиха потвърждение от журналист за диагноза, която аз самата нямах. Тогава не бяха минали и 24 часа от първото ми изследване. Децата ми винаги разбират всичко от мен, аз винаги им споделям и това нямаше да е изключение. Но бих избрала да го направя с повече резултати и проучвания в ръка; и преди всичко когато аз реша.

Благодаря на моето семейство, на всеки приятел и на всеки един от вас, че ми показахте любовта, която изпитвате към мен. Вече съм вкъщи, чакам още изследвания и следвам инструкциите на професионалистите, които ме придружават. Ще го запазя в тайна, особено за да защитя децата си", написа Нара. 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS