10-те житейски заповеди на Златан Ибрахимович за успех

dsport.bg

За Златан Ибрахимович някои ще кажат, че е прекалено егоцентричен, а футболистът вероятно ще се съгласи с това, защото работи внимателно върху себе си и знае, че е най-добрият.

Златан е смятан за човек, който крачи през живота със самосъзнание, сигурен, че е най-добрият.

10 заповеди на Златан Ибрахимович за успешен живот:

1. Усмихвайте се
"Усмихвайте се, защото усмивката ще направи другите щастливи, тоест когато вие сте щастливи и другите около вас са. Но тази усмивка трябва да е искрена."

2. Наслаждавайте се на живота
"Наслаждавайте се на живота, защото той може да бъде кратък, може да бъде дълъг, но разбира се винаги трябва да му се наслаждавате, защото е хубаво да се живее."

3. Не бъдете твърде сериозни
„Не бъди твърде сериозен, защото ако винаги си сериозен, хората може да си помислят нещо различно за теб. Затова се шегувайте, смейте се, дайте на хората положителна енергия."

4. Упражнение
"Практика, практика, практика... Защото без практика не можете да станете това, което искате да бъдете. Така че практикувайте, точно като мен... Практиката прави човека съвършен."

5. Работете здраво
„Работете здраво, защото когато работите здраво, животът ще ви върне всичко. Каквото и да искате да бъдете, работете упорито върху това."

6. Намерете своя възглед, който ще приложите към хората, когато искате да ги съблазните, но и да ги изплашите
„Имам този възглед, който прилагам, уверете се, че и вие го разбирате. След това, когато е необходимо, можете да го управлявате."

7. Бъдете блестящи
„Бъди брилянтен. Всичко, което правите, правете го без грешка. Не се задоволявайте с посредственост, защото можете да бъдете страхотни."

8. Защитете семейството си
„Погрижете се за семейството си, защото каквото и да се случи, семейството е до вас. Затова се грижете за семейството си и им дайте това, от което се нуждаят – грижете се за тях."

9. Имайте уважение и печелете уважение
"Имайте уважение и печелете уважение. На това ме научи животът. Когато срещнах Фабио Капело, той ми каза – не искай уважение и ще получиш уважение, така че се увери, че ще го получиш.“

10. Бъдете уверени
"Бъди уверен. Каквото и да правиш, трябва да вярваш в себе си и да имаш увереност в това, което правиш, иначе всичко ще бъде много по-трудно."

Феновете ги наобиколиха: Златан и Хелена създадоха ''хаос'' в Милано с новото Ферари (СНИМКИ)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ