17 играчи и 60 милиона замесени в разследването на Юве

dsport.bg

"Il Fatto Quotidiano" съобщава, че 17 играчи са участвали в тайните плащания на заплати на Ювентус, възлизащи на почти 60 милиона евро общо.

Докладът описва подробно как клубът публично заявява, че четирите месечни заплати ще бъдат пропуснати от играчите по време на ранните етапи на пандемията от COVID, но в действителност клубът е сключил тайни споразумения за плащане под масата.

Джорджо Киелини очевидно признава това в поредица от съобщения в WhatsApp, изпратени до груповия чат на отбора на Ювентус в края на март 2020 г.

Италианската финансова полиция – откри споразуменията между Ювентус и 16 играчи на обща стойност между 56,6 и 61,8 милиона евро за тайно изплащане на техните заплати.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ