23 случая на коронавирус вече са регистрирани у нас

|

23 станаха случаите на коронавирус у нас. Последните изследвани днес в Националната референтна лаборатория проби на контактни лица с починалата в „Пирогов“ жена доказват новия коронавирус при 7 души, пише dnews.bg.

По-рано днес от Националния оперативен щаб за борба със заразата беше съобщено, че COVID-19 е доказан при други 9 лица.

В София, в Националната референтна лаборатория и във Военномедицинска академия днес са изследвани общо 106 проби, 16 от които се оказаха положителни.

Така, общо положителните резултати за коронавирус в страната към този момент стават 23, като един от тях е на починалата в "Пирогов“ 66-годишна жена.

Министерството на здравеопазването информира, че в момента здравните власти, съвместно с органите на Министерството на вътрешните работи, извършват активно издирване и карантиниране на контактни лица.

Още четете в dnews.bg

Нови 9 случая на коронавирус у нас

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още