53 нови случая на коронавирус у нас, общият брой вече е 1811

|

53 са потвърдените случаи на Covid-19 у нас за последното денонощие, от тях 25 са настанени в болници, съобщи dnews. 1163 са изследваните за последното денонощие, обяви генерал Венцислав Мутафчийски на редовния брифинг в Министерски съвет. Общо заразените у нас вече са 1811. 

В София новите случаи са 19. От тях 12 са в домове в социални служби. Във ВМА са настанени двама души, в болница „Света Анна“ – един и 15 са амбулаторни. 192 са вече заразените сред медицинаския пресонал.  

Излекуваните от Covid-19 пък вече са 384. През последното денонощие са починали двама души. 

"Във връзка с трансплантациите в момента се изработват протоколите и те вече са завършени, така че тази дейност се възобновява", обяви ген. Мутафчийски. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още