6 отбора в Национална лига футзал

Сръбски треньор пое Черно море Мания 

Добри Атанасов Добри Атанасов

Шест отбора ще вземат участие в стартиращата другата седмица Национална лига футзал. Това са варненските Варна сити, Черно море и Черно море Мания, софийските Левски и УНСС, както и русенският ФК Русе.
Първенството стартира на 9 ноември и двубоите ще се играят на разменено гостуване. В първия кръг другата събота във Варна играят Варна сити-Левски от 18:00 часа и Черно море Мания-УНСС от 20:00 часа. От 18:00 часа в същия ден ФК Русе приема Черно море в крайдунавския град.
В неделя е вторият кръг, когато във Варна в 11:30 шампионът Варна сити се изправя срещу УНСС, а в 13:30 Черно море Мания играе с Левски.
Двубоите във Варна са в зала „Владислав“ в комплекс „Черно море“.
Междувременно стана ясно, че Черно море Мания вече си имат нов треньор. Той е сърбин и се казва Милош Тодорович.
„Привлякохме за треньор Милош Тодорович. Вече започнахме почти професионален тренировъчен процес, като тренираме по 5 пъти в седмицата. С Тодорович ще развием много от младите момчета. Вече аз няма да съм играещ мениджър, а само играч на Черно море Мания“, заяви в интервю за Дарик радио и Dsport Пламен Стойков, който бе играещ треньор в клуба, преди да бъде привлечен сръбският специалист.
Стана ясно също, че Черно море Мания и Варна сити ще водят съвместни тренировки.
Чуйте интервюто с Пламен Стойков в приложения звуков файл.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук