Абрамович предостави свой хотел на лекарите в Лондон

| Световен футбол

Собственикът на Челси Роман Абрамович осигури на лондонските лекари и Националната здравна служба своя хотел „Милениум“, съобщават от клуба на официалната си страница.

Хотелът се намира на стадиона на „сините“ „Стамфорд Бридж“ и е на разположение на всички лекари, които трябва да работят до късно заради пандемията от коронавирус. Така те могат да избегнат дългите пътувания до дома през града. Местното настаняване ще помогне за поддържането на здравето и благополучието на персонала в този критичен момент.

Всички разходи ще бъдат поети от руския бизнесмен, а хотелът е готов да предостави необходимите стаи на медицинския персонал в следващите два месеца с опция за удължаване на срока с оглед развиващата се ситуация. При необходимост „Милениум“ има готовност да осигури на лекарите пълния си капацитет от стаи.

Служители на хотела със симптоми на COVID-19 няма да работят през този период.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още