Големият български тенис талант Адриан Андреев продължава своето възстановяване в академията на IMG в щата Флорида, научи dsport и Дарик радио. Миналата година той подписа договор с една от големите мениджърски агенции в света на спорта, а сега надеждите са, че съвсем скоро ще се завърне на корта и турнирите.

След като Адриан получи травмата на лявата китка по време на Ролан Гарос в началото на юни и оттогава не е играл, сега той и щабът му се надяват да е в състояние, а и да му позволят да вземе участие на Откритото първенство на САЩ US Open.

Хора от щаба му Андреев ни споделиха, че съвсем скоро той ще бъде готов и ще започне турнирите.

Средата на следващата седмица ще има и яснота дали талантът ще може да играе за България срещу Южна Африка за Купа Дейвис. Андреев държи връзка с капитана Тодор Енев и всички изчакват да видят как ще се развият нещата. Участието му в Кейптаун зависи само и единствено от това как се чувства след като китката е все по-добре, но още е под наблюдение. След всяка тренировка в академията на IMG в щата Флорида Адриан има възстановяване, пряват се и рехабилитации. Иначе лечението му се проведе при д-р Мартин Иванов в България. 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS