Легендата Андре Агаси вярва, че Карлос Алкарас все още не е разбрал на коя част от играта си да разчита най-много в най-важните моменти.

Алкарас вече има две титли от Големия шлем, но няма спечелен турнир след Уимбълдън.

"Наистина обичам играта му в движение, когато е в полет, динамиката и способността му да използва геометрията и темпото, което може да инжектира. Понякога малко се притеснявам за него, когато е в статична позиция. Когато краката му не трябва да се движат толкова много, понякога той не знае къде да насочи тази енергия и се настройва прекалено рано, не е съвсем така убеден в ударите си, когато може да контролира точката", каза Агаси.

"Всички велики играчи разбират на какво се гради играта им и разчитат на това в най-важните моменти. Все още се съмнявам дали Карлос е разбрал на какво ще разчита, за да създаде онзи постоянен натиск за противника си, който му дава най-висок процент да затвори нещо. Той може да направи сервис-воле, може да пусне къса топка. Ще го намери, той е само на 20 години. Ще бъде красиво, когато го направи. Надявам се да е скоро и често", добави американецът.

Джокович си партнира на двойки с известна актриса (ВИДЕО)

Гришо загря с Джокович в Индиън Уелс (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS