Агентът на Агуеро: Няма шанс той да напусне Сити преди 2021 година

Агентът на звездата на Манчестър Сити Серхио Агуеро заяви, че няма никакъв шанс той да напусне отбора преди 2021 година.

Така той опроверга информациите, че нападателят може да потегли в посока Италия, където е желан от клубове като Ювентус, Интер и Наполи.

"Няма никакъв шанс той да напусне Манчестър Сити преди 2021 година. Серхио има договор с Манчестър Сити до 2021 година и няма никакъв шанс той да си тръгне преди това. Ще видим какво ще стане след това. Не съм говорил с Интер поради простата причина, че Агуеро е щастлив в Сити и няма никакво намерение да сменя клуба", заяви Ернанр Регуера.

Самият Агуеро не веднъж е споделял, че се чувства щастлив на "Етихад", но основната му цел е да продължава да се развива в клуб, който му предоставя тази възможност.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още