Академията на Динамо Загреб отново поглежда към България

Предстои треньорски семинар за родните специалисти

dsport.bg

Една от най-продуктивните школи в световен мащаб в лицето на Динамо Загреб отново поглежда към България. Този път хърватският гранд организира футболен семинар за българските треньори, който ще проведе на 17 -  18 декември 2022 г. (събота и неделя) и ще включва 7 ключови модула.
Водещи треньори и специалисти от хърватския гранд ще проведат лекции на няколко тематики, между които : 
-      Цялостна презентация на школата и нейното функциониране 
-    ‘’ Първа стъпка към успеха‘‘  Развитие на играчите във възрастовите гарнитури U8 – U14 
-    ‘’Геометрия и игра‘‘  Развитие на играчите във възрастовите гарнитури 
U15 – U19
-    ‘‘Най-добре подготвеният не се бои от провал‘‘ Фитнес периодизация 
-    ‘‘Защо сме една от най-продуктивните школи в Света?‘‘  Индивидуално развитие на младите играчи 
-     ‘‘Кои са най-важните аспекти от вратарското развитие и как да ги постигнем?‘‘ Процес на взимане на решения в ситуации 1v1 и визуални стимули
-    ‘‘Не става въпрос само за наблюдение – данните говорят с вас, ако знаете как да слушате‘‘ Kaк да анализираме правилно юношеския футбол?


Сред лекторите личат имената на доказани специалисти с голяма експертиза като асистент директорът на академията - Anđelko Ivanjko, едни от най-добрите технически, тактически, кондиционни треньори и анализатори - Marko Cindrić, Ivan Mijač, Marko Matušinskij, Antonio Alfoldi, Ivan Kovčić и Martin Kolar. Всеки един от тях има сериозен опит в сферата, за която ще говори с тясна специализация и фокус върху малките детайли, които правят разликата на най-високо ниво. 
Динамо Загреб са свикнали с най-високото ниво, то е част от тяхното футболно ДНК и го доказват сезон след сезон. През тази кампания хърватският гранд е част и от груповата фаза на Шампионската Лига, като дори уволни Томас Тухел от Челси след победата си на "Максимир" над английския тим. Фактите показват, че школата им е винаги сред водещите 5 в Европа и света през последните години, бълвайки талант след талант и се е превърнала в истински резервоар на можещи и конвертируеми играчи, които се налагат във водещите първенства. Съставките за тази успешна работа и тънкостите на методологията Динамо ще бъдат разкрити на родните специалисти по време на декемврийския уебинар.
Футболната ескпертиза на Динамо Загреб се е доказала във времето, превърнала се е в запазена марка и сега хърватският колос желае да я сподели с българските треньори чрез футболния уебинар, който програмира на 17 и 18 декември 2022 г. Всеки амбициозен треньор, скаут, анализатор и футболен деятел може да стане част от събитието като записвания за семинара ще се приемат до 30.11.2022 г. на телефони +359 889 100 415 и +359 888 88 11 02.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още