Акрапович бесен на съдиите: Утре навсякъде трябва да пише, че това бе скандален мач

Съдията даде победата на ЦСКА

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович изрази разочарованието си от загубата срещу ЦСКА с 1:2. В емоционално интервю след последния съдийски сигнал той нападна съдиите. Според него именно техните отсъждания са коствали победата на „смърфовете“.

Късна драма в Пловдив, Али Соу донесе скъпоценна победа за ЦСКА

„Локомотив с мен винаги ще изглежда добре. Преди два дни имах една тактика, но пет играчи се оказаха болни от коронавирус. Имах нова тактика, но още четирима излязоха от състава заради положителен тест за COVID-19. Съдията не само помагаше на ЦСКА, но му даде победата. Близко съм да се разплача. Трябва да биеш безпроблемно мача, но съдията им помогна, българският футбол няма да се оправи. Дават се големи пари за нищо и този, който се опита с малки средства да постигне нещо, е наказан. За мен този мач беше много важен, ако някой мислеше, че ще се предадем, няма. Аз събрах седем юноши, които не знам на каква позиция играят“, започна Акрапович видимо огорчен от съдийските грешки и загубата на тима си.

„Очаквам да няма такива грешки от съдия, който свири в Първа лига. Трябва да питате хората, които назначават съдиите на какво се дължат тези неточности. Аз не мога да кажа защо така се случва. Утре трябва да пише навсякъде, че това беше един скандален мач“.

Акрапович даде обяснение и защо изпусна нервите си през второто полувреме:

„Един от щаба викаше на съдията обаче избяга и аз получих жълт картон. Селска работа е това“.

„Ние работим честно, аз съм им давал програма на футболистите си за тренировки по време на карантината. Имахме контрола преди подновяването на футбола. Аз като с магическа пръчка направих играчите да играят на 100%, нека и аз веднъж се похваля“, сподели треньорът на „смърфовете“.

„Изобщо не се отрази отсъствието на ключови играчи. Комплимент за игралите, аз не говоря за липсващите. Нямахме резерви, за да можем да променим нещо на терена“.

„Нямаше разлика с финала за Купата, аз играх с втория отбор, това е единствената разлика. Девет играчи ми липсваха, а те бяха със същия отбор“.

„Да видим първо как вървят нещата с коронавируса. Пак ще се оправим и ще изглеждаме добре срещу Левски“, завърши Акрапович.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още