Алберт Попов: Реално е да мечтая за топ 10

Най- добрият алпиец на България стартира сезона с амбиция за още по- добри постижения и сериозно предимство

Ирина Русева Ирина Русева

Алберт Попов вече е настроен позитивно за първия си старт този сезон в ските. В неделя той участва в слалома в Леви /Финландия/, като първи манш е от 11.15, а втори от 14.15часа. България ще бъде представена и от Камен Златков. Това е първи слалом за Световната купа този сезон.

Най- сериозната част от подготовката на Алберт Попов е била в Аржентина- един месец, но съвместните лагери със силния тим на Германия също са залог за отлична реализиция през януари 2020-та, когато има най- много стартове в програмата.

След успехите в началото на годината, сега той ще е с 20ти стартов номер, предимство, което може да отвори нова страница в кариерата му.

„Реално е да мечтая за топ10, но трябва много труд. Сега всичко зависи от мен.”- признава ексклузивно за Дарик радио и dsport.bg най- добрият алпиец на България. Успех!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още