Александър Томаш: Спечелихме заради отборната игра, не гледам класирането

dsport.bg

Старши треньорът на Етър Александър Томаш отдаде заслуженото на своите футболисти след успеха срещу Берое с 2:1, което изкачи „болярите“ с 3 позиции напред в класирането.

Етър удари Берое и се изкачи с 3 места в класирането (видеоанализ)

„Щом съм на работа вече съм добре здравословно. Гадно е, но съм убеден, че човек, когато вярва всичко преборва. Излязохме срещу много силен съперник срещу силни индивидуалности. Казах, че трябва да предоставим отборна игра и там спечелихме. Казах им, че повярваха в това, което им говоря. Когато е вътре в сърцето няма как да не се получат нещата. Предоставихме отбора игра. Пресирахме, защитавахме се добре, отнехме топки, създадохме ситуации. Трябва да работим. Работим постоянно. Аз и екипът ми сме наясно, че на нас ни трябват точки. Работим само за точки“, каза Томаш.

Той заяви, че все още иска повече от Преслав Боруков, който реализира двата гола срещу Берое. „Още искам от Преслав Боруков. Младо момче. Момче, което голът го иска. За да осъществи мечтите си е важно тук и сега. Днешният ден е важен“, заяви Томаш.

Специалистът призна, че не се интересува от класирането. „Интересува ме всеки следващ мач. След 4 дни имаме тежък мач с противник, който е почивал дълго време. Важно е да възстановим момчетата. Човек, когато иска да израства и да се учи трябва да остави емоциите на страна. Този период, в който не бях на работа, успях да променя това в себе си“, допълни Александър Томаш.

Херо: Не смятахме, че ще допуснем тази загуба

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още