''Анфийлд'' пред ремонт

От ръководството на Ливърпул обявиха, че ще бъдат предприети действия за преустройство на стадиона. От съобщението на клуба стана ясно, че ремонтните дейности ще бъдат върху "Анфийлд Роуд". Обещанията към феновете са, че условията на стадиона ще бъдат подобрени. Трибуната, която е точно срещу Копс ще бъде изградена. 

"Червените" съобщават още, че ще се обърнат и към местните жители за подкрепа относно ремонта, който предстои, както и с всички заинтересовани страни.

Ливърпул желае да разшири своя стадион. Към момента "Анфийлд Роуд" приема феновете на гостуващите отбори, както и собствени привърженици в най-горната част на трибуната.

Главният оперативен директор на клуба Анди Хюс заяви: "Напредъкът до момента по протичащите преговори върви добре. Можем да издадем разрешение за действие. Ще работим с местни жители, служители и други, защото планираме преустройство на "Анфийлд Роуд", допълни Хюс.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още