Изпълнителният директор Ангел Петричев внесе яснота около бъдещия треньор на Лудогорец. Той обяви на летището във Варна при заминаването на "орлите" за реванша с Марибор, че ръководството няма да бърза с назначаването на нов наставник след уволнението на Стойчо Стоев.

"Неслучайно казах да не се спекулиха с треньор. Очаквах какво ще се случи. Четем любопитни имена, интересни предложения. Мениджъри се опитват да ни насочат вниманието. Това, което мога да кажа за нашите фенове, нито едно от имената", добави шефът на "орлите".

"Няма да бързаме. Имаме критерий за избор на старши-треньор. Дори и на 1 критерий да не отговоря този човек, няма да влезем в преовори. Искаме да изберем точния треньор, който да завърши реформата в Лудогорец. Този процес няма как да стане с магическа пръчка. Изборът на треньор не зависи от мача в Марибор", заяви Петричев.

"Чувстваме се готови да отстраним Марибор. Изправяме се срещу противник със сериозен опит. Ситуацията е 50 на 50. Очаквам отборът да играе това, което може. Ако това стане ще бъдем по-спокойни и щастливи и ще играем през есента в евротурнирите. Няма как да сме спокойни в този цикъл. Дано успеем да свършим работа", добави Петричев.

"За мен всеки един, който получи шанс от треньора да играе, трябва да се раздаде на 100%. Всеки, който е в Лудогорец е избран по някакви критерии. Разполагаме с много добри играчи. Всеки може да реши мача", сподели той.

ЧУЙТЕ КАКВО ОЩЕ КАЗА АНГЕЛ ПЕТРИЧЕВ В АУДИОТО

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS