Английски национал поиска трансфер в Челси

| Англия

Английският национал Бен Чилуел е казал на мениджъра на Лестър Брендън Роджърс, че иска да премине в Челси, твърдят британските издания.

Лондончани не крият своя интерес към 23-годишния футболист.

Лестър оценява левия си бек на 85 милиона паунда, въпреки че финансовата криза, която бе породена от пандемията от коронавируса със сигурност ще свали драстично неговата стойност.

Чилуел е обсъдил бъдещето си с мениджъра на Лестър. Футболистът е признал, че преместването му в Челси би го заинтересувало в случай, че получи оферта от лондонския клуб.

Мениджърът на Челси Франк Лампард настоява за привличането на нов ляв бек, а Чилуел е основна трансферна цел на клуба от „Стамфорд Бридж“.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още