Анита: Кой знае, може и да се върна в ЦСКА

| ЦСКА, БГ футбол

Един от футболистите на ЦСКА Върнън Анита обяви, че може и да се завърне в ЦСКА. Той даде интервю през нидерландското издание voetbalzone.nl, в което похвали "червените" и обяви, че обмисля и възможност отново да играе на "Армията".

Футболист си тръгна от ЦСКА с частен самолет (ВИДЕО)

„Видях нещо в ЦСКА. Исках отново да играя моята игра, за да се завърна на терена. Изиграх само три вмача за клуба. Но тогава дойде пандемията. Не можеше да се прави нищо в България по време на пандемията, само супермаркетите бяха отворени. Клубът искаше да останем в София и, че трябва да намалим заплатите си. Това е разбираемо. Но бях дошъл в клуба, за да играя футбол до лятото", каза Анита. 

"Затова споделих, че по-скоро бих искал да бъда със семейството си в Нидерландия, отколкото да живея в хотел. Постигнахме добро споразумение и миналата седмица ми се обадиха, казвайки, че ще се възобнови първенството. Така че, кой знае, може би ще се върна през следващите седмици или месеци. Трябва да почакаме и да видим“, каза Анита.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още