Ансамбълът започна тренировки на открито с максимална мотивация

Българският ансамбъл жени (основен и втори състав) по художествена гимнастика започна дългоочакваните тренировки с максимална мотивация, съобщиха от федерацията.

И те, както и индивидуалните гимнастички от националния отбор в момента тренират на открито, като наблягат на общата физическа подготовка, а тренировките се водят от кондиционния им треньор Цветелина Кирилова.

"Те са "златни момичета" в пълния смисъл на това словосъчетание и знаят, че това име задължава много! Именно заради това всички винаги в тренировките търсят подобрения и нови предизвикателства и си поставят по-трудни цели.

Самата дума "ОЛИМПИАДА" е най-голямата мотивация за всеки спортист и макар че по обективни причини тази година най-големият спортен форум няма да се проведе, момичетата тренират именно устремени към тази своя мечта - да грабнат медал от Токио!

Спазвайки всички здравни мерки, отговорно и целенасочено гимнастичките започнаха своите занимания с огромно желание и в отлично настроение!

Тези големи шампионки, с които целия свят не само в областта на художествената гимнастика, а и в спорта въобще се съобразяват в огромна степен, са разбрали, че на всяко състезание трябва да бъдат подготвени за своята собствена победа, а да не разчитат на на неуспех на конкуренцията и работят за този успех ежедневно и ежечасно", написаха от федерацията.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още