Футболистът на Лудогорец Антон Недялков заяви преди мачовете с Динамо Батуми в Шампионска лига, че всички са пределно мотивирани, за да се докажат на голямата сцена.

„Всички футболисти цяла година чакат точно тези мачове. Не би трябвало да има никакво подценяване. Всички са пределно мотивирани, за да може да се докажем на голямата сцена. Трябва да победим, независимо по какъв начин“, коментира Недялков.  

„Не може да правим, каквото и да било сравнение. Всяка година е различна. Тръгваме по различен начин. Идват нови футболисти. Всяка година е различна. Отборите, с които играем са различни. Нагласата е една и съща – да стигнем максимално далече и да се класираме за груповите фази на дадените турнири“, добави той.

„Националният отбор на Грузия много добре се представи и това ще бъде допълнителна мотивация за тях. Ние ако сме достатъчно мотивирани и дисциплинарни не би трябвало да имаме, какъвто и да е проблем.“

„Не мога да оприлича играта на Динамо на някой български отбор. Това, което ги отличава е, че играят много бързо с топката и се пренасят много бързо в предни позиции. Имат свой стил на игра, държат си го, играят много бързо и това им носи успех засега“, каза още Недялков.

Дерменджиев: Рецептата Лудогорец да се класира в груповата фаза на Шампионска лига е много проста – да побеждаваме (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS