Националът на България Валентин Антов говори пред медиите при заминаването на представителния тим за Словения, където в събота ще изиграе втората си юнска контрола. Бранителят заяви, че не мисли за клубното си бъдеще, а е изцяло фокусиран върху националния отбор. Антов допълни, че всички в лагера на „трикольорите“ се надяват на добър резултат срещу Словния, който е сред участниците на Европейското първенство.

„Бих казал доста добър сезон направих, въпреки че не успях да се класирам за Серия А. Надявам се да излезем в почивка с добър мач и добър резултат (срещу Словения)“, започна Антов.

„Словения е един от отборите, които ще играе на Европейско. Имат футболисти на световно ниво. Поне двама-трима. Трябва да покажем добра игра“, продължи той.

„Надяваме се на победа. За това отиваме. Всички се подготвяме, няма значение, че е краят на сезона. Ще дадем всичко от себе си и се надявам на един добър резултат“.

„Ние сме националният отбор. Трябва всеки мач да даваме най-доброто. Опитваме се с игра, с желание, лека-полека да добиваме опит, да показваме добри неща, пука ни и искаме да постигнем целите си“.

„Искаме да побеждаваме всеки мач. Излизаш на терена, за да печелиш. Трябва ни повече самочувствие. Тактически също. Когато се смени треньор, трябват няколко мача. Да вкарваш голове, е неизменна част, за да побеждаваш. Пожелавам си да вкараме няколко и да победим“.

„Може би самочувствието искам да го видя. Поради напрежение и ред причини при нас го нямаме. Имаме добри футболисти с качества. Не мога да говоря кой какво трябва. Можем да показваме добри неща на терена. Надявам се да успеем и да носим радост с победи“, смята защитникът.

„Няма какво да влияе бъдещето ми. Ще видим какво следва за мен. Националният отбор е съвсем различно нещо. Дошли сме да дадем всичко за националния отбор. Винаги, когато показваш добри игри, идва самочувствието. Мачовете и съперниците са различни. Искаме да покажем най-доброто от себе си“.

„Не искам да спекулирам, лятото е дълго. Надявам се да ми предстоят добри неща в добър клуб, възможно на най-високо ниво. Предстои да видим“, каза още той.

Илиан Илиев: Ние не гледаме серии, гледаме да изградим стил (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS