Японци пратиха марки в чест на националния отбор по художествена гимнастика

dsport.bg

Българската федерация по художествена гимнастика се похвали с мил жест от Япония. Ето какъв е той.  "В БФХГ пристигна много мил подарък, изпратен от град Мураяма, Япония. Град Мураяма е любезният домакин на подготвителните лагери на българския национален отбор в Япония. Припомняме, че президентът на БФХГ Илиана Раева и г-н Кацухико Ягучи шеф на отдел “образование за цял живот”, както и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма подписаха 4 годишен договор между БФХГ и град Мураяма за подготовката на националните ни отбори до провеждането на Олимпийските игри в Токио през 2020 г.

Жестът към нашите момичета е още едно доказателство за почитта и уважението, на което националният ни отбор се радва в град Мураяма, а и в цяла Япония.

Ето какво се казва в писмото :
"Уважаема г-жо Раева,
Първо бих желал да Ви благодаря за ползотворното съдействие и за подкрепата, която оказвате за доброто сътрудничество между град Мураяма и БФХГ.
За да почетем добрите взаимоотношения между БФХГ и нашия град, както и за да промотираме дейностите на града, ние направихме дизайн на пощенски марки с изображения на България и на български гимнастички. За дизайна на марките използвахме снимки, които са заснети от фотографите Анна Недкова и Димитра Лефтерова. Марките са в ограничени количества и могат да бъдат закупени в Мураяма и Токио. Още в първия ден, когато бяха пуснати в продажба за матките имаше огромен интерес. Надявам се, че и Вие ще ги харесате.
С удоволствие очаквам да продължим работата си с БФХГ и тази година и се моля за успешна 2020 година за Златните момичета.
С най-добри чувства,
Катсухико Ягучи "

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още