Арда проведе първата си онлайн тренировка (ВИДЕО)

Футболистите на Арда показаха, че са в крак с новите технологии и днес проведоха първата си онлайн тренировка. Чрез специална видео платформа целият отбор се включи през своите мобилни телефони в заниманито. Тя бе водена от кондиционния треньор Антон Дончев, който от фитнес залата на "Арена Арда" показваше упражненията.

Всичко това се случваше под зоркия поглед на старши треньора Стамен Белчев, който също се включи в част от упражненията. Заниманието продължи около 45 минути, като всички футболисти показаха, че дори в този труден момент има как да поддържат форма. С този вид тренировки Арда показва, че стриктно спазва всички предписания на Националния оперативен щаб, министерство на здравеопазването, БФС и УЕФА.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още