Арестуваха сина на аржентинска легенда за нарушаване на карантината

| Световен футбол

Синът на аржентинската легенда Клаудио Каднижа Аласендър бе задържан и поставен под домашен арест, тъй като в рамките на 24 часа два пъти е нарушил карантината в Аржентина, съобщават медиите в Южна Америка. 27-годишният Александър и приятелката му мексиканката Макарена Ерера са хванати на пункт за заплащане на тол такси на магистралата между Буенос Айрес и Ла Плата.

Con mi chamaquita ????????

A post shared by Alexander Caniggia (@alexcaniggia) on

Ден по-рано той вече е бил предупреден от полицията заради същото нарушение. Двамата не са имали документи, с които да докажа необходимостта от пътуването и бяха поставени под домашен арест в отделни апартаменти.

Александър е един от синовете на Клаудио Каниджа, който в рамките на 15 години бе част от националния отбор на Аржентина, а направи най-сериозна кариера в италианската Серия А. Каниджа бе част от отбора на Аржентина по време на Световното първенство в САЩ, когато южноамериканците бяха в една група с България.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още