Арсенал дава нов договор на Обамеянг, иска да пропъди конкуренцията

Ръководството на Арсенал е предложило нов договор на звездата на тима Пиер-Емерик Обамеянг в опит да го задържи на "Емирейтс". Настоящият контракт на габонския национал изтича през лятото на следващата година, като още през зимния трансферен прозорец той може да започне преговори, с когото си поиска. Сериозен интерес към футболиста има от страна на Барселона и ПСЖ.

Обамеянг може да премине в ПСЖ

Според информациите Арсенал се надява да склони Обамеянг да преподпише с клуба, за да не го изгуби без пари през следващото лято. Ако новият договор на 30-годишния играч стане факт, то със сигурност желанието на конкуренцията да го привлече ще отслабне значително.  

Условията на новия контракт на Обамеянг ще бъдат с завишени финансови условия, както и различни бонуси, които той може да получи според представянето си с екипа на "топчиите".

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още