Аржентинският клуб Индепендиенте Ривадавия официално е изпратил оферта до Берое за Себастиан Вия. Според журналистът Сесар Луис Мерло, елитният аржентински отбор иска да купи процент от правата на звездата на старозагорския тим.

„Себастиан Вия е все по-близо до това да се завърне в аржентинския футбол. Всичко с футболиста е договорено, като остават да бъдат уточнени само някои детайли. В същото време се водят преговори с Берое за трансфера на колумбиеца. Очакванията са Вия да подпише с Индепендиенте Ривадавия през следващата седмица“, пише Сесар Луис Мерло.

„От Индепендиенте са изпратили официална оферта към Берое в последните часове, като аржентинският клуб иска да купи процент от правата на Вия. Бившият футболист на Бока Хуниорс е заинтересован от възможността да се завърне да играе в Аржентина“, се казва още в информацията, разпространена от Мерло.

Ако всичко бъде наред, Себастиан Вия трябва да премине медицински прегледи през следващата седмица, за да финализира своя трансфер в Индепендиенте Ривадавия.

Сесар Луис Мерло не разкрива финансови подробности относно офертата на аржентинския клуб към Берое и какъв процент от правата на Вия Индепендиенте иска да откупи.

Себастиан Вия изигра 11 мача за Берое през втория полусезон, в които вкара 5 гола и направи две асистенции. Себастиан Вия има договор с Берое до лятото на 2026 година.

В Аржентина пишат за договорка между Индепендиенте и Себастиан Вия, остава да бъде постигнато споразумение с Берое

Нов нападател и крило започват подготовка с Берое

Берое стартира на 11 юни, обяви четири контроли

Себастиан Вия ще се присъедини към подготовката на Берое, ако не бъде трансфериран

В Аржентина обявиха следващия отбор на Себастиан Вия

Сантос отрече да води преговори с Берое за Вия, но в Бразилия не вярват

Бразилски гранд се интересува от Себастиан Вия

Преговорите между Лудогорец и Себастиан Вия са в застой, чужди клубове също искат колумбиеца

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS