„Асарел-Медет“ АД ще подкрепи събития от програмата „Панагюрище – Европейски град на спорта 2022“

dsport.bg

Възможностите за финансиране на проекти в рамките на програма „Панагюрище – Европейски град на спорта 2022“ бяха обсъдени на информационна среща, която се проведе днес по инициатива на Община Панагюрище. Спортни клубове, директори на училища и детски градини и неправителствени организации се включиха в събитието. „Асарел-Медет“АД беше представено по време на срещата от Галя Костова – прокурист на дружеството и председател на фондация „Асарел“.

„Асарел-Медет“ АД и „Тракийски хотелиери“ ще се включим като спонсори на тази представителна инициатива. Очакваме информация за планираните събития през годината, за да преценим как да разпределим нашата подкрепа“, каза пред присъстващите на събитието Галя Костова.

Кметът на община Панагюрище Никола Белишки благодари на „Асарел-Медет“АД и „Тракийски хотелиери“ за подкрепата и допълни, че се надява и други фирми от Панагюрище да се включат като партньори в инициативата „Панагюрище – Европейски град на спорта 2022“.

От днес до 15 март Община Панагюрище ще приема проекти за финансиране по програмата. Кои от тях са одобрени и ще получат финансиране, ще стане ясно в края на месец март.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още