Асарел-Медет бе домакин на първите онлайн "Игри за добрини"

dsport.bg

Асарел-Медет АД с удоволствие прие домакинството на първия онлайн турнир „Игри за добрини“. Компанията ни има опит от досегашните домакинства на турнирите по тенис на маса в панагюрската зала Арена Асарел , но все пак организирането на първото онлайн състезание имаше своите специфики.

„Игри за добрини“ са изключително вдъхновяващ колективен проект, който сплотява хората от компаниите около добрите каузи и популяризира доброволчеството. Надяваме се, че до края на годината обстановката ще позволи да се проведат и спортните състезания по волейбол, футбол, тенис на маса и тенис на корт, където също ще се включим с наши отбори.

След оспорван двучасов турнир домакините от Асарел-Медет станаха шампион с 36 точки. На второ място, с точка по-малко – 35, се нареди отборът на Овергаз , на трето – отборът на ТехноЛогика ЕАД / TechnoLogica EAD с 28 точки. В индивидуалното класиране с най-много точки – 19 е Людмил Дончев от Овергаз, следван от Таня Банинска от отбора на @АЕЦКозлодуй, със 17 точки.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ