Новият треньор на Витоша Бистрица Асен Букарев заяви, че тимът му има огромен потенциал и има всички шансове да остане в Първа лига. Специалистът заяви, че задачата на тима му е много сложна, но не и невъзможна.

Ники Кръстев започна с Витоша Бистирца

"Пожелавам си всички да са здрави и на линия за работа. Нашата задача е много тежка, но после ще е най-сладко, може би. Винаги е възможно да се спасим. Щом на теория е възможно, значи и на практика е така. Ще дадем всичко от себе си да останем в Първа лига. Държа много на колектива и характера на играчите. Мисля, че ще се получат нещата. Опитът е много важен във футбола. От 23 януари до 7 февруари сме в Анталия. Там ще имаме 4 контроли. В София пък ще изиграем една - срещу Струмска слава", каза бившият халф на Левски и ЦСКА.

Букарев допълни, че се водят преговори с още 1-2 футболисти, които да подсилят тима, но отказа да разкрие имената им, тъй като все още не нищо не е сигурно.

"Новите играчи са добри футболисти. Разчитам на тях да ни помогнат. Те са можещи играчи, и ако са здрави ще се получат нещата и ще играем по-добър футбол. Имаме доверие на всички, които са в тима. Смятаме, че те имат огромен потенциал и ще работим с тях, за да го доразвият. Ники Кръстев ще се опита да направи рестарт на кариерата си и ще си помогнем взаимно. Разговаряме с още 1-2 футболисти, но нищо още не е сигурно. Групата ни е достатъчно голяма. Ще разчитаме и на няколко много талантливи момчета от школата", обясни той.

Чуйте интервюто на Асен Букарев в аудиото

Витоша Бистрица с подготовка в Турция

Витоша взе трима опитни футболисти, чака още един

Букарев: Благодаря на Славиша и Витоша, в нашите среди е пълно с нереализирани хора, които гледат да те очернят

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS