Марко Асенсио направи голям трансфер в ПСЖ преди година, но преди да се премести в Париж, тогавашната звезда на Реал Мадрид се ожени за приятелката си от няколко години.

Офанзивният футболист каза съдбовното "ДА" на 8 юли, но по-малко от година по-късно, той сам реши да информира обществеността за проблемите, възникнали в съвместния му живот със Сандра Гарал.

Асенсио имаше ужасен първи сезон в ПСЖ и изобщо не се адаптира към новата среда, но явно имаше проблеми и в личния си живот.

След поредица от спекулации, появили се в публичното пространство за суматохата в брачните води, сега самият Асенсио потвърди, че двамата са прекратили брака, който сключиха миналата година.

„Добър ден на всички, винаги съм се опитвал да пазя личния си живот далеч от медиите и обществеността. Въпреки това, поради скорошната информация, която изтече за личния ми живот, смятам, че е добре да говоря от първо лице и да сложа край на спекулациите, като същевременно предотвратим разпространението на неистини. Неотдавна и след дълго мислене със Сандра решихме да прекратим брака си. Прекарахме много красиви години заедно и искам публично да благодаря на Сандра за всичко, което преживяхме заедно. Тя винаги ще има специално място в сърцето ми като специален човек, с когото прекарах значителна част от живота си. Благодаря ви, че уважавате нашата поверителност, изпращам прегръдки на всички вас“, написа Асенсио.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS