Ясна е новата дата за баража България - Унгария

Европейската футболна централа определи нови дати за провеждането на отложените баражи за класиране на Eвропейското първенство. Според новата програма полуфиналният плейоф между България и Унгария трябва да се състои на 4 юни.

След като Евро 2020 бе отложено за следващата година, баражите ще бъдат изместени за месец юни т.г. Те трябва да се изиграят между 1 и 9 юни, както и всички официални приятелски двубои, които бяха насрочени за края на март.

При победа над Унгария на 4 юни националите ще се класират за финалния плейоф. Той е пренасрочен за 9 юни. Там съперникът ще е победителят в баража между Исландия и Румъния.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още