Авторът на най-вдъхновяващата реч в спорта се среща с играчите на Левски

dsport.bg

Една от легендите на професионалния американски футбол и Super Bowl, холивудски актьор и предприемач Джейми Уилямс ще се срещне с играчите от представителния отбор на „Левски“.

Участвалият във филма на Оливър Стоун „Всяка една неделя" Уилямс ще изнесе лекция на футболистите, в която ще им поднесе редица от примери за изкуството да си ледер

Джейми Уилямс е автор на една от най-известните мотивационни речи в киното. Тази в която героят на Ал Пачино надъхва играчите си преди финал на Super Bowl. Освен това легендиата на професионалния американски футбол е професионален мотиватор и учи младите хора как да превръщат мечтите си в реалност.

"Когато бях малък, футболът беше моята религия. За мен и за моите приятели това беше ежедневната ни рутина. Това стана част от моето ДНК. Обичам да се състезавам. Но много обичам и да уча. Обичам историята", разкрива Джейми Уилямс и допълва, че харесва митологията. Любимият му герой е Херакъл – защото доказва максимата, че няма невъзможни неща.

"Всичко онова, което Ал Пачино казва, всяка една дума, аз лично съм ги преживял", допълва още Уилямс.

Срещата между него и футболистите на ПФК „Левски“ ще се състои във вторник, 05.11, от 11.00 ч. в залата за пресконференции на Сектор „В“ на „Герена“. Отворени за медиите ще са първите 15 мин. от лекцията.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още