Багата: Горд съм, ще се бия в "Медисън Скуеър Гардън" за България

Емил Евтимов Емил Евтимов

Часове преди суперсблъсъка с Дерик Люис на UFC 244 Благой Иванов поговори за гордостта, която изпитва от факта, че ще се бие в легендарната зала "Медисън Скуеър Гардън" и ще представлява България на най-високо ниво.

Дерик Люис: Ще удрям Багата в дупката на гърдите

"Да се бия в Медисън Скуеър Гардън и да представлявам моята държава е много голямо нещо за мен. Много съм горд", каза боецът ни.

"Това винаги е била моята цел - да се боря за титлата, така че това значи много, защото знам какво съм направил в кариерата си и беше влакче на ужасите. Значи много за мен да съм в тази позиция и да представлявам страната си."

Потвърдиха, че Тръмп ще гледа на живо Багата

"С всеки мач се чувствам по-добре и по-добре. Сега се чувствам комфортно и е чудесна възможност за мен да се бия с човек, ранкиран под №5. Така че ако го бия, ще съм в добра позиция за мач за титлата, това е добра възможност", допълни Иванов.

UFC 244 ще се проведе през нощта на събота срещу неделя.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още