Байерн също започва тренировки на терен, ще се къпят у дома

Байерн Мюнхен е поредния тим от Бундеслигата, който започва тренировки на терен. Баварците ще подновят своите занимания в понеделник, когато ще правят това на малки групи от четирима футболисти, които не трябва да се засичат.

В петък Ханзи Флик удължи договора си в петък със срок 2023 година. Футболистите обаче ще спазват определени правила по време на заниманията. Мануел Нойер и компания ще тренират на пет групи от по четирима футболисти. Всяка група ще тренира в различно време, за да не влиза в контакт с останалите и в специално оборудвана съблекалня.

Байерн удължи договора на Ханзи Флик

След всяка тренировъчна сесия всеки футболист ще си вземе храна за вкъщи, а също така трябва да си вземе душ у дома, а не в съблекалнята. Освен това Байерн ще продължат да тренират и с видеоконференции, които се провеждат от няколко дни.

От Барса все още не са получили оферта за Коутиньо

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още